maak je huis af met raamdecoratie.

Vesta als je voor zeker gaat.


Gordijnen en raamdecoratie zijn vaak de laatste stap als je je huis aan het (her)inrichten bent. Toch is het een belangrijke stap, gordijnen maken je interieur namelijk helemaal af en zorgen ervoor dat je huis knus en behaaglijk aanvoelt. In onze collectie vind je alles voor je ramen, van binnenzonwering als jaloezieën tot buitenzonwering als markiezen en van verduisterende gordijnen tot slimme Duette® Shades. Wil je weten hoe je optimaal kunt genieten van licht en privacy in huis? Dan ben je bij Vesta aan het juiste adres. Voor elke ruimte in jouw huis verkopen wij geschikte raamdecoratie van onze leveranciers Luxaflex®, JASNO en ons eigen private label, NL Label. Kom naar [[naam winkel]] Jouw binnenhuisadviseur in de regio Groningen, Haren en Roden om alle mogelijkheden te zien en je te laten adviseren over de geschikte raamdecoratie voor jouw woning.

De beste collectie voor jouw raam vind je bij de erkende interieurspecialisten van Jouw Binnenhuisadviseur.

Graag adviseren onze gediplomeerde stylisten jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in één van onze woonwinkels of maak een afspraak voor een goed advies.
ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.