Binnenkijken in een modern kleurrijk huis 

 

Gaan we verbouwen of verhuizen? Dat is een vraag die veelvan onze klanten zichzelf stellen voordat zij langskomen vooradvies. De bewoners van het huis kozen voor het moderniseren van hun bestaande, zelf ontworpen huis. De inspiratie voor de nieuwe inrichting was duidelijk: hundierbare schilderij en de fijne tuin. Dit resulteerde in eenpersoonlijk, kleurrijk en modern interieurontwerp waar de bewoners nog jaren van kunnen genieten.

_LDJ8417.jpg

 

Dit schilderij, dat de familie dierbaar is, vormde het uitgangspunt van de inrichting. Door een passe partout kleurvlak te maken op de muur, staat het direct centraal bij binnenkomst van de ruimte. De kasten zijn speciaal op maat ontworpen en gemaakt, zodat deze bij het schilderij passen. De kleuren zijn afgestemd op het schilderij en deze is nu echt onderdeel van het interieur. De verschillende groottes en de zwevende muur bevestiging van de kasten geeft de gehele wand een speels en luchtige aanblik.

 

_LDJ8439.jpg

 

Om rust aan te brengen in het kleurrijke interieur, is er gekozen voor een koele basis kleur. Naast blauw is dit de kleur grijs. De moderne Marmoleum vloer, grijze gordijnen en stoelen geven de ruimte een strakke en rustige uitstraling. Hierdoor valt je oog nog meer op de groene tuin en de kleurrijke meubels. En met zoveel opbergruimte is er genoeg plek om spullen uit het zicht op te bergen, waardoor het interieur niet rommelig aanvoelt.

 

_LDJ8559 (1).jpg

 

Ronde vormen geven zachtheid aan het interieur vol rechte lijnen en vlakken. Het karpet is ook nog eens heerlijk zacht en maakt van het zit gedeelte een aangename plek om tv te kijken of een boek te lezen. 

 

_LDJ8454.jpg

Benieuwd naar de producten in deze binnenkijker? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel voor inspiratie!

 

Binnenkijken in een modern kleurrijk huis