blogs
26 augustus, 2021

Waarom kiezen voor op maat gemaakte Houten Jaloezieën?

Waarom kiezen voor op maat gemaakte Houten Jaloezieën?


Houten Jaloezieën zijn de smaakmakers in je interieur. De warme, robuuste uitstraling geven een ruimte direct sfeer. En wist je dat de keuze in houtsoorten, kleuren en afmetingen enorm is? Personaliseer jouw houten jaloezie geheel naar wens, afgestemd op jouw woonstijl en de ruimte. Onze opgeleide adviseurs nemen graag alle opties met je door, waarna we het product op maat laten maken en bij je thuis monteren. Lees in deze blog meer over deze populaire raambekleding.

Natuurlijke materialen in huis zijn wel dé woontrend van het jaar te noemen. Of je nu gaat voor een basic Japandi interieur, modern Scandinavisch of warm hotelchic. Het gebruik van houtkleuren geeft een ruimte direct rust en warmte. Houten jaloezieën zijn daarbij echte blikvangers en vormen een goede basis! De collectie houten jaloezieën van Luxaflex® biedt je een brede keuze aan kleuren, van primaire kleuren tot natuurtinten, en verschillende extra opties zoals brede en smalle ladderbanden. Alle houten jaloezieën worden altijd op maat gemaakt, op de millimeter nauwkeurig. Zo ben je verzekerd van een passende oplossing waar je jarenlang van geniet.
 

Duurzame houtsoorten

In de collectie van Luxaflex® heb je keuze uit verschillende houtsoorten, die allemaal zijn vervaardigd uit duurzame bronnen. Alle houten jaloezieën hebben een FSC®-keurmerk, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor jouw woning én de natuur. Daarnaast heb je de keuze uit zes bamboe kleuren. Bamboe groeit bijzonder hard, waardoor dit beter is voor het behoud van bossen. 

WVB_0444.jpg

Uitgebreide keuze dessins en kleuren

De bestaande collectie is afgelopen jaar uitgebreid met verschillende dessins en kleuren én biedt een breed aanbod aan unieke houtsoorten; geschikt voor elke interieurstijl. Zo kun je kiezen voor de Supreme Woods, die van de hoogste kwaliteit hardhout gemaakt zijn en waarbij je de nerven ziet. Deze jaloezieën stralen een natuurlijke, robuuste look uit, die mooi passen in een interieur waarbij je verschillende houtsoorten met elkaar combineert. 

WVB_0404.jpg

Glans in je interieur

Shine lamellen zijn houten jaloezieën met een sterke glanslaag of met een speciaal patroon wat zorgt voor een subtiel kleurverloop. Zo kun je kiezen tussen glanzende of matte afwerkingen die zorgen dat iedere houten jaloezie uniek is. Wil je je houten jaloezieën op maat in een specifieke kleur hebben? Dan is dit de perfecte keuze, omdat deze soort houten jaloezieën in iedere gewenste kleur leverbaar zijn. Er is bijvoorbeeld keuze uit populaire trendkleuren diepzwart en okergeel. Maar het fijne is: je kunt je geheel eigen, unieke kleur laten maken die helemaal matcht met jouw interieur. Kies bijvoorbeeld de kleur van je favoriete stoel of kussen en onze interieuradviseurs creëren dezelfde tint voor jouw jaloezieën.

WVB_0307.jpg

Voor welke ladderband ga je?

Houd bij het kiezen van een kleur altijd rekening met de rest van je interieur. Met de uitgebreide keuze aan kleuren kun je de houten jaloezieën helemaal afstemmen op je eigen huis, of je nu gaat voor Scandinavisch clean of een warme interieurstijl. Daarbij is niet alleen de houtsoort of –kleur belangrijk, ook de ladderband is sfeerbepalend. De geweven banden met linnentextuur zijn in diverse breedtes beschikbaar en echte eyecatchers. Er is een ruime keuze uit subtiele kleuren en trendy patronen, zodat de banden precies bij het hout of juist bij andere elementen in het interieur passen. 
 

Geen hout, wel de uitstraling

Wil je geen houten, maar kunststof jaloezieën? De Wood Elements jaloezieën zijn ideaal voor je badkamer of keuken. Dit is een houtlook kunststof jaloezie. Geheel bestand tegen vocht, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor vervorming. Deze kunststof houten jaloezieën op maat zijn beschikbaar in twee verschillende breedtes; 50 en 70 millimeter. Hierdoor kun je de lamellen goed afstemmen op de mate van privacy en het zonlicht dat je wilt binnenlaten. 

WVB_0362.jpg

Smart Home bediening

Wil je je Smart Home helemaal afmaken? Kies dan voor het PowerView® Automation bedieningssysteem, zodat je jouw raambekleding volledig automatisch kunt bedienen. Stel scènes in waardoor jouw raambekleding in bepaalde situaties openen en sluiten. Of bedien je jaloezieën handig direct met de app via je telefoon, tablet of via de Pebble® remote. Daarnaast kun je jouw raambekleding ook bedienen via slimme assistenten, zoals Google Assistant en Amazon Alexa.

 

Luxaflex® Adviesweken bij Vesta

Het zijn de Luxaflex® Adviesweken bij Vesta! In ons digitale inspiratiemagazine vertellen we je meer over de mooie en innovatieve raamoplossingen van Luxaflex®. Kom naar de winkel voor uitgebreid advies over de zonwering van Luxaflex® of NL Label en onze lopende acties. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk hier onze acties.