blogs
6 oktober, 2021

Ga voor het wauw-effect tijdens de oktober woonmaand!

Ga voor het wauw-effect tijdens de oktober woonmaand!


Het is oktober woonmaand. Dé periode om je huis klaar te maken voor de herfst- en wintermaanden en een echt wauw-interieur te creëren! In onze winkel verrassen we je graag met de collecties van onze A-merken en een persoonlijk advies, maar ook online kun je inspiratie opdoen via onze blog en het lookbook. Ben je op zoek naar het echte wauw-effect? Je leest tips van onze stylisten in het nieuwe Style magazine!


Het wauw-effect, wat is dat? Wij onderscheiden er meerdere: de wauw wanneer klanten de winkel binnenkomen, bij het zien van onze collecties, het samenstellen van een moodboard of plan, na de installatie en het leggen/monteren van hun nieuwe producten en bij het zien van het eindresultaat van een inrichting! Veel? Tja, we ontvangen nu eenmaal graag en vaak een wauw van onze klanten! 

Met een andere kijk op kleuren en materialen kom je tot de meest verrassende combinaties voor je interieur. De mogelijkheden zijn er, durf jij ze aan? Onder begeleiding van ons deskundige team komen jouw ideeën samen met ons professionele advies en de collecties van onze topmerken. Adviezen die altijd verrassen.

307410 fancy feather breed.jpg
 

Lees het nieuwe Style magazine

Ons nieuwe Style magazine staat vol inspiratie en verrassende interieurs. Onze stylisten laten zien hoe je met verschillende kleuren of materialen toch synergie in je interieur aanbrengt. Voor onze interieuradviseurs is niets leuker dan samenhang brengen in een combinatie van verschillende kleuren en materialen. Dan creëer je pas echt het wauw-effect! We nemen je in het magazine graag mee naar een aantal inspirerende interieurs én de gemaakte stijlkeuzes. Lees het magazine direct online. Liever een exemplaar om door te bladeren? Haal het magazine dan op in onze winkel!

bha-2021-Q3-Zithoek 1.jpg


Online inspiratie opdoen

Voordat je naar de winkel komt voor jouw persoonlijke interieuradvies, is het handig om je voor te bereiden. Je bent vast al druk aan het ‘pinnen’ op Pinterest, maar wist je ook dat je op onze website inspiratie kunt opdoen in ons lookbook? Hierin verzamelen we verschillende items uit de collecties van onze A-merken en eigen merk NL Label. Nieuwe trendinspiratie doe je op via onze interieurblog. Kom vervolgens met je ideeën, moodboard en eventuele bouwtekeningen naar de winkel.

Contentmarketing-104.jpg

Uit de mix van ideeën en met de juiste vragen van onze adviseur, komen we tot jouw stijlplan. Het gaat ons niet alleen om de afbeeldingen, maar juist het idee daarachter is voor ons belangrijk. Waarom kies je voor een bepaalde stijl, materialen of merken? En welke collecties adviseren wij daarbij? Vervolgens gaan we met jou aan de slag. Lees op de pagina over interieuradvies meer over onze werkwijze. 

Ben je enthousiast geworden of nieuwsgierig naar onze collecties? Kom ze bekijken in onze winkel en vraag onze adviseurs naar persoonlijk interieuradvies, afgestemd op jouw huis en woonwensen. Gun jezelf ook het wauw-effect!