Slim wonenmet Luxaflex®Powerview®

Je gordijnen openen en sluiten vanuit je bed of luie stoel? Met de slimme bediening PowerView® Motorisation kan het. Met PowerView® Motorisation van Luxaflex® wordt de mooiste raamdecoratie ook de slimste. We vertellen je er graag meer over!

Bedien je raambekleding via je smartphone of met een afstandsbediening

Met het elektrische bedieningssysteem is het mogelijk om raambekleding automatisch te bedienen via je smartphone of de stijlvolle Pebble® afstandsbediening. Het innovatieve draadloze PowerView® Motorisation systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle PowerView® gemotoriseerde raamdecoratie in je huis. Van één enkel raam tot in het hele huis. Wil je dat jouw gordijnen automatisch om 7.30 uur opengaan en bij bedtijd weer dichtgaan zonder er zelf een hand naar uit te steken? Dat kan, met de PowerView®-programmeerfunctie. Hiermee kun je ook eenvoudig gepersonaliseerde scènes aanmaken en bedienen. Zo begin je de dag met invallend zonlicht door het automatisch openen van de raamdecoratie te koppelen aan de zonsopkomst. ‘s Avonds sluit je de wereld op een elegante manier buiten door privacy te creëren. De keuze is aan jou.

Welke zonwering is geschikt voor PowerView® Motorisation?

PowerView® Motorisation is verkrijgbaar met Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Shades, Plissé Shades, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, rolgordijnen en verticale jaloezieën. Wil je meer weten over de mogelijkheden van PowerView® Motorisation? Vraag dan een de specialisten in onze winkel.

Pebble® Afstandsbediening

De perfecte balans tussen vorm en functie. Maak kennis met de PowerView® Pebble® Afstandsbediening, de stijlvolle handbediening die toegang geeft tot het hele PowerView® systeem. Met de Pebble® Afstandsbediening of de Wandbediening stuur je alle raamdecoratie aan in je huis, van één enkel raam tot het hele huis, in perfecte harmonie. De Pebble® afstandsbediening is verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren. Zo past ‘ie altijd perfect in je interieur.

Nieuw!

Raambekleding bedienen met je smartphone of tablet, dat is al luxe. Maar met de vernieuwde Luxaflex® PowerView® Motorisation Hub kun je de raambediening nu ook bedienen met je stem doordat het systeem via jouw wifi-netwerk verbinding maakt met bijvoorbeeld Google Home. We vertellen je er graag meer over in onze winkel.

Meer weten over onze zonwering in combinatie met Luxaflex® PowerView® Motorisation? We demonstreren de mogelijkheden graag in onze winkel! Maak alvast een afspraak, dan reserveren we tijd voor je!ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.